Érdemes

Miről írunk?

Új dolgok, fejlesztések, érdekességek- minden, amiről a napi média nem tudósít.

Címkék

 

2009.02.26. 16:02 BakkPéter

Nem sör, de jól csúszik

 

Ebben a videóban egy Subaru driftel de úgy, hogy az még a nem-benzinfan Vanujja olvasóknak is tetszeni fog, a sofőr elképesztő mutatványokat tesz ezzel a géppel.

A tovább gombra kattintva az is kiderül, hogy mitől új, azaz miért kerülhetett ki az oldalunkra illetve több forrásból is linkelek erről elemzéseket.

 

Amiről felesleges bővebben beszélni arról nem is rizsázunk sokat: azért új ez a videó, mert ez egy nem-reklámnak-készült-reklám. Ami azt jelenti, hogy sehol sem sugározzák, semmilyen fizetett felületen nem jelenik meg, a web 2.0 erejével viszont már így is 4 milliószor nézték meg 4 hónap alatt, ami nem rossz. 2008 legtöbbet játszott klipje Avril Lavigne Girlfriend c. száma volt 112,7 millióval, de ez egy mondjuk egy másik kategória.

Linkek:

addict
AdFreak
 

Szólj hozzá!

Címkék: marketing reklám közlekedés drift ötlet subaru


A bejegyzés trackback címe:

https://vanujja.blog.hu/api/trackback/id/tr59967823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása