Érdemes

Miről írunk?

Új dolgok, fejlesztések, érdekességek- minden, amiről a napi média nem tudósít.

Címkék

 

2009.02.25. 05:13 BakkPéter

Kapcs ford, kapcs ford

 

Világgazdasági válság, európai gázkrízis- kapunk hideget-meleget. Az offline magazinokban mostanság divat összedobni egy-egy olyan cikket, ami a hétköznapi embereknek ad túlélési segédletet. Mi a Vanujjánál mindig törekszünk arra, hogy egy kicsit eltérő módon közelítsük meg az aktuális kérdéseket.

Kattints a továbbra!

 

Tudjuk jól, sok kocsmapolitikusunk van, akik jogosan várnának kézzelfogható segítséget a mindenkori kormánytól és az EU-tól- ezutóbbit még senki sem látta, de mégis mindig beszédtéma. Kicsit olyan, mint a yeti.

Pedig szoktunk mi kapni a nemzetközösségtől, csak ritkán vesszük észre. Most például itt van egy olyan program, amihez sikerült egy egészen jó honlapot rajzolni, sőt, utcai aktivistákat is toborozni, az ország több pontján rendezvényeket szervezni. A koncepció: felhívni a figyelmet arra, hogy ne használjunk a szükségesnél több energiát.

A kivitelezés tökéletes, egy flash játékon keresztül kapunk spórolási tippeket. Érdemes megnézni.

Link: ENRGA

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: marketing reklám város energia


A bejegyzés trackback címe:

https://vanujja.blog.hu/api/trackback/id/tr90964440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása