Érdemes

Miről írunk?

Új dolgok, fejlesztések, érdekességek- minden, amiről a napi média nem tudósít.

Címkék

 

2008.07.14. 18:49 BakkPéter

Diagrammatika

 A könyvtárosokat sem kell félteni. Azt gondolhatnánk, hogy aki egy ilyen csöndes, ódon, kicsit poros intézményben dolgozik annak a teljes agykapacitását felörli a kötetek legprecízebb polcrahelyezése, katalogizálása- de nem.

Rögtön két példát is fel lehet hozni a kreativitásuk mellett érvelve.

Az Új-Zélandi New Zealand Book Council legújabb fejlesztése, hogy az irodai munkát végzők nyugodtan olvashassanak a gépük előtt ülve. Készítettek egy olyan honlapot, ami elsőre egy szokásos Windows asztalnak tünik, közelebről megnézve viszont a power pointos diák egy-egy könyvet rejtenek. A szigetországi intézmény további eventjeiről a hivatalos oldalon lehet tájékozódni, ahol további agymenéseket találhatunk. A weboldal designja nekem kicsit túl steril, de azért tetszik- erre használják a minimalista vagy a letisztult kifejezéseket.

Második versenyzőnk egy külföldi ötlet meghonosítása, az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár kezdeményezése. Végy egy általad már meguntnak minősített könyvet és hagyd el valahol- buszpályaudvaron, vonaton, egy kávézóban, bárhol. Ugyanez részletesebben kifejtve itt. (a link egy pdf-re mutat)

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: it reklám ötlet


A bejegyzés trackback címe:

https://vanujja.blog.hu/api/trackback/id/tr59568022

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: natural skin care homemade 2018.12.09. 10:05:32

Duck tales torrent download hindi - tomssatlirea

Trackback: natural skin care homemade 2018.12.03. 15:23:05

Anche i ricchi piangono download torrent - pinmaumahelp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása