Érdemes

Miről írunk?

Új dolgok, fejlesztések, érdekességek- minden, amiről a napi média nem tudósít.

Címkék

 

2009.03.18. 22:18 BakkPéter

Kell EEE?

23.000 Ft-ért vihető el a képen látható mobil.

További információk a hajtás után!

 

Új trend, hogy az addig csak prémium kategóriában elérhető szolgáltatások egy részét lejjebb pozícionálják a gyártók. Visszamehetnénk a történelemben egészen a tépőzár megjelenéséig (eredetileg egy NASA fejlesztés az űrhajósok szkafanderéhez), de a legutóbbi jó példa a tajvani ASUS lépése, a 100 dolláros laptop bevezetése volt. Végül kicsit drágább lett a termék, de még így is bőven az addigi konkurencia alatt kínálják a portékájukat- az ajánlott fogyasztói ár jóval 100.000 forintért kínálja ugyanazt, ami egy hétköznapi felhasználónak fontos a noteszgépében. Komoly gépigényt feltételező programok futtatására tehát nem alkalmas, de a napi internetezéshez tökéletes megoldást jelent az Asus EEE PC.

Ebben a telefonban ugyanez a tendencia látszik folytatódni. A QWERTY billentyűzet eddig főleg a Blackberry és a HTC okostelefonoknak volt a sajátja, mindkettő az üzleti szegmensnek gyártja a készülékeket. A postunk témájául szolgáló Virgin Mobile- Kyocera kooperáció eredménye nyilván kevesebbet tud, mint az említett cégek készülékei, de mégis előremutató a készülék megjelenése. Bővebb információt az alábbi linkek tartalmaznak.

Linkek:
hír a Mobilarénán
ASUS EEE PC hivatalos oldal

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vanujja.blog.hu/api/trackback/id/tr81010817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daniember 2009.05.12. 20:02:47

Sziasztok! Jó ez a blog!

Végre egy ilyen IT-s oldal, már annyira hiányzott!!!!

Várom a további cikkeket!!!

Ki a tulajdonosa? Baró kis design!

Üdv
Dani
süti beállítások módosítása